Vedeli ste že nové technológie, zlepšujú pečivo?

Vedeli ste že nové technológie, zlepšujú pečivo?

Kvalitné pečivo

Nové technológie už prenikajú aj do pekárskeho odvetvia a prinášajú zlepšené vlastnosti pečiva so zachovaním si prirodzenej chuti a dlhšej trvanlivosti.

“Aby sme vyrábali čo najkvalitnejšie výrobky stále sa snažíme zdokonaľovať naše výrobné procesy, inovovať technológie a zlepšovať svoju kvalitu. Naším cieľom je Vám  ponúknuť tie najlepšie, najlahodnejšie a najchutnejšie výrobky. Najnovšia a prevratná technológia na trhu, ktorou disponujeme, je technológia spomaleného kysnutia a kontrolovaného chladenia COOL RISING. Jedná sa o výrobu pekárenského polotovaru ktorá trvá až 12 hodín pri schladení  do 3 stupňov Celzia.” Tvrdí Roman Kerata z firmy DUKE, ktorá má viac ako 25 ročnú tradíciu v pekárstve.

Táto Slovenská rodinná firma využíva moderné technológie v celom výrobnom procese a na poli zdravej výživy patrí medzi špičku na Slovensku.

Týmto procesom kysnutia a chladenia sa zlepšujú senzorické vlastnosti výrobkov ako výraznejšia aróma a vláčnejšia chuť. Prirodzene sa predlžuje trvanlivosť výrobkov čo zabezpečí že si pochutnáte na Vašom obľúbenom pečive kedykoľvek.

Výhody:

· Lepšia chuť

· Výraznejšia aróma

· Prirodzene dlhšia trvanlivosť

· Vyššia kvalita výrobkov

· Až do 30% menej droždia

cool-rising-pekaren-duke-prievidza

Aktuálne články